Our site uses cookies to improve your browsing experience. To learn more please read our Privacy Policy

Låt dig inspireras av vår kund 
Radix

Mon, May 8, 20173:00 PM - 3:40 PM

I augusti 2016 beslöt sig Radix Kompetens att ansluta sig till itslearning familjen. Med många års erfarenhet av digitala lärande miljöer, kom de med en tydlig vision av vad de ville med plattformen när de började arbetet och insåg också vad som krävdes för att få ett lyckat införande.
Under 6 månader jobbade Radix intensivt tillsammans med itslearnings verksamhetsutvecklare, pedagogiska expert och utbildningskonsulter med en rad olika områden både i och utanför den digitala miljön. Resultatet på denna korta tid var att landa i ett välutvecklat koncept och digital miljö.  

Under detta webinar kommer Radix att berätta om sin resa. Vad som styrde dem mot itslearning, vilka erfarenheter de kom in med, vilka planer de hade och hur de förändrades under resans gång samt vilka lärdomar de har gjort. De kommer också att ge tips om vad som är viktigt för att lyckas och i slutet av webinaret kommer itslearnings verksamhetutvecklare och pedagogiska inspiratör, Kim Blomqvist, att sammanställa några nyckelfaktorer för ett lyckat införande.

Datum: Måndagen den 8 maj
Tid: 15.00-15.40
Plats: Webben
Kostnad: Gratis

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så får du information om hur du loggar in till webinaret.

Anmäl dig här!

Du är varmt välkommen!


Webinars Video Overview Contact Us